Duinpolderweg veroorzaakt problemen

Op Omroepwest.nl zegt Berend Potjer, Statenlid voor GroenLinks in Zuid-Holland, dat de Duinpolderweg meer problemen veroorzaakt dan dat hij iets oplevert. Hij houdt hoop dat de Duinpolderweg bij Hillegom niet kan worden doorgetrokken tot de duinen. Hij baseert zich daarbij op een persbericht van Duinbehoud, waarin we al aangaven dat het doortrekken van de weg waarschijnlijk onhaalbaar is in verband met Europese regels voor natuurbescherming.

Hier vind u de link naar het stuk van omroep west

en hier vind u de link naar ons eerdere persbericht.

Gerelateerde berichten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare financieel medewerker. De tijdsbesteding die we van je verwachten is gemiddeld twee tot vier uur per week.
Natuurorganisaties vragen minister Van der Wal om deze maand duidelijkheid te geven over de uitvoering van de natuurcompensatie voor Maasvlakte-II.
Iedereen houdt van bomen, ook wij bij Duinbehoud. Bomen zijn prachtig en goed voor het klimaat. Bossen vormen de leefomgeving voor veel vogels en andere diersoorten. Daarom willen we meer bomen in Nederland. En toch vinden we dat het voor sommige duingebieden en op bepaalde plekken soms beter is bos te kappen. Waarom?