De dynamische zeereep van Noordvoort

Zuid-Holland, 24 juni, 13.30 tot 16.30
Marion Bilius en  Gab de Croock nemen je mee. Vanaf Langevelderslag maak je een stevige wandeling, eerst over het strand en daarna naar de dynamische zeereep van Noordvoort, en weer terug. Op het strand kijken we op de heen- en terugwandeling wat er aan interessante schelpen en ander aanspoelsel ligt. Het is om ca. 15.40 uur laag water.
Noordvoort ligt tussen Noordwijk en Zandvoort en is één van de weinige plekken in Nederland waar je te voet de zeereep in mag. Sterker nog, bij voorkeur wandel je hier en geef je zeehonden en vogels op het strand de rust en de ruimte. Een wandelpad voert bovenop de zeereep langs een aantal kleine en grote stuifkuilen naar een mooi uitkijkpunt, waar we even pauzeren. We gaan zien wat we aan planten en vogels tegenkomen.

Let op: Krijgt u binnen enkele minuten na het invullen van het aanmeldformulier geen bevestigingsmail in uw inbox (of spam)? Dan is uw aanmelding niet bij ons binnen gekomen. Stuur dan een mailtje naar stichting@duinbehoud.nl

Datum: zaterdag 24 juni

}

Tijd: 13.30 - 16.30

Startpunt: op de grote parkeerplaats aan het eind van de Langevelderslag (betaald parkeren voor auto's, of kom op de fiets)

,

Afstand: 7 kilometer

Max. aantal personen: 15

8

Beschikbare plaatsen over

Aanmelden

  • Uw gegevens