Doe mee: Kennemerstrand Natuurwerkdag

Noord-Holland: 6 november, vanaf 10.00 uur

Lekker aan de slag in de duinnatuur? Doe mee aan de Natuurwerkdagen op het Kennemerstrand op zaterdag 6 november.

Het Kennemerstrand is een stuk duin, vlak achter het strand. Nu de herfst is begonnen en de planten daar zijn uitgebloeid, gaan we de aan de slag met natuurbeheer. We halen maaisel weg, zodat deze kruidenrijke duinvallei niet overwoekerd raakt en volgend jaar de kruiden en orchideeën weer volop de ruimte hebben. Maaisel verwijderen helpt ook om de stikstofbelasting binnen de perken te houden. Kortom: nuttig werk in aangenaam gezelschap van liefhebbers van de duinnatuur.

Op zaterdag 6 november starten we om 10.00 uur op het Zuidervlak (zie Namenkaart Kennemerstrand). Hooivorken, harken en handschoenen zijn aanwezig. Neem je eigen eten en drinken mee en trek laarzen aan. Het Zuidervlak is bereikbaar vanaf de IJmuiderderslag (via het sluippaadje richting Pyrolavallei) of vanaf de parkeerplaats aan de noordkant (vlak bij het Depot).

Meld je aan via: https://www.natuurwerkdag.nl/klus/kennemerstrand/2021-11-06

 

Datum: 6 november

}

Tijd: 10.00 uur

Startpunt: Het Zuidervlak: bereikbaar vanaf de IJmuiderderslag (via het sluippaadje richting Pyrolavallei) of vanaf de parkeerplaats aan de noordkant (vlak bij het Depot).

,

Afstand: n.v.t.

Max. aantal personen: 30

30

Beschikbare plaatsen over

Aanmelden