Wandeling door een duintuin van bloemen

VOL

De duinvalleitjes in de Zuidduinen van Katwijk zijn in juni als een tuin vol bloemen en zoemende insecten. Wandel mee met onze duingids die het gebied kent als zijn broekzak en ontdek de wereld van het kleine.

In juni zijn de duinvalleitjes in de Zuidduinen van Katwijk op zijn mooist. De kwaliteit zit hem in het detail als je even op de knieën wil gaan om geel walstro, bremraap, silene of slangenkruid van dichtbij te bekijken.  Ze laten zich in geuren en kleuren zien. Met wat geluk zijn kom je ook vlinders, bijen, hommels en andere bloembezoekers tegen. Ontdek de wereld van het kleine! Onze gids kent het gebied als zijn broekzak en vertelt er boeiend over. Dit bijzondere zeedorpenlandschap is door de Katwijkse dorpelingen gevormd door eeuwenlange kleinschalige landbouw. Dat oude gebruik heeft gezorgd voor de enorme biodiversiteit in dit gebied. Daar moeten we vandaag de dag zorgvuldig mee omgaan. Maar genieten mag!

Let op: Krijgt u binnen enkele minuten na het invullen van het aanmeldformulier geen bevestigingsmail in uw inbox (of spam)? Dan is uw aanmelding niet bij ons binnen gekomen. Stuur dan een mailtje naar stichting@duinbehoud.nl

Datum: 24 juni

}

Tijd: 14.00 - 16.30

Startpunt: Soefitempel aan de Zuidduinseweg in Katwijk

,

Afstand: ca. 2 kilometer

Max. aantal personen: 10

0

Beschikbare plaatsen over

Aanmelden

Sorry, we zijn helaas volgeboekt!