Noordvoort: een stevige wandeling vol bijzondere strandvondsten

VOL

Noordvoort, de zeereep tussen Noordwijk en Zandvoort, is één van de weinige plekken waar je de zeereep in mag. Sterker nog, bij voorkeur wandel je via de zeereep en geef je zeehonden en vogels de rust en de ruimte.

Waternet en Staatsbosbeheer hebben een flink aantal stuifkuilen de vrije hand gegeven, en een wandelpad met diverse mooie uitkijkpunten gemaakt. Marion Bilius (Duinconsulent Noordwijk en AWD) en Leo Schaap (Vereniging voor Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk) nemen je bij laag water mee over het strand mee om te ontdekken wat er aan planten en dieren aanspoelt. Vervolgens gaat de wandeling naar het eerste uitkijkpunt en langs verschillende stuifkuilen in de dynamische zeereep. Daar treffen we verschillende soorten vogels, planten en misschien ook paddenstoelen aan!

Let op: Krijgt u binnen een week na het invullen van het aanmeldformulier geen bevestigingsmail in uw inbox (of spam)? Dan is uw aanmelding niet bij ons binnen gekomen. Stuur dan een mailtje naar stichting@duinbehoud.nl

Datum: 17 september

}

Tijd: 13.30 - 17.00

Startpunt: Parkeerterrein Langevelderslag

,

Afstand: 8 tot 10 kilometer

Max. aantal personen: 15

0

Beschikbare plaatsen over

Aanmelden

Sorry, we zijn helaas volgeboekt!