Vrijwilligersvacature: administratieve ondersteuning

Om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, zodat we de donateurs, vrijwilligers en andere betrokken goed kunnen ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Je verstuurt bijvoorbeeld boeken uit onze Duinwinkel en helpt met het organiseren van bijeenkomsten. Ook vind je het leuk om te helpen met adhoc werkzaamheden. De tijdsbesteding die we van je verwachten is gemiddeld twee uur per week.

Wat zoeken wij en wat ga je doen?

  • Je kunt goed in een team werken en bent zelfstandig;
  • Je bent praktisch ingesteld en houdt van aanpakken;
  • Je communiceert open en vriendelijk per telefoon en e-mail;
  • Je verstuurt mailings en luistert het antwoordapparaat af;
  • Waar nodig help je met administratieve klussen;
  • Je helpt met het organiseren van bijeenkomsten.

Waar kom je te werken?

Duinbehoud is een kleine ambitieuze natuurbeschermingsorganisatie met lef, waar natuur én de mens centraal staan. Vind je het leuk om je in te zetten voor de duinen en wil je graag je deskundigheid delen, dan zien we graag je reactie tegemoet. Het werk kan uitgevoerd worden vanuit het kantoor in Leiden.

Stuur je reactie naar Kaja van Rhijn via kaja@duinbehoud.nl of (071) 514 37 19

Gerelateerde berichten

Zullen we dit jaar weer nesten vinden van de bontbekplevier? Dit vroegen de vier vrijwilligers zich af die dit jaar de nestelende vogels in de gaten gingen houden. Vorig jaar waren de eieren van een van de twee gevonden nesten uitgekomen en hadden de vogels bij de laatste waarneming twee bijna vliegvlugge jongen grootgebracht.
Het gaat slecht met de konijnen in de duinen. Waar natuurbeschermers in de eerste helft van de vorige eeuw nog spraken over een ware konijnenplaag in de duinen, moet je nu goed zoeken om een konijn te ontdekken.
Stichting Duinbehoud ondersteunt duinbeheerders die een deel van de aangeplante naaldbossen willen omvormen naar open duingebied met kruidenvegetatie. “Het verwijderen van bomen kan heel bijzondere natuur opleveren”, zegt Marc Janssen van Stichting Duinbehoud in reactie op het kappen van bomen door de gemeente Bergen.