Vrijwilligersvacature financieel medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare financieel medewerker. Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het archiveren van facturen, het klaarzetten van betalingen bij de bank, het invoeren van betalingen in het boekhoudprogramma, het invoeren van donaties in het donateurbestand en het (gezamenlijk) opstellen van het financieel jaarverslag. De tijdsbesteding die we van je verwachten is gemiddeld twee uur per week.

Wat zoeken wij en wat ga je doen?

  • Je kunt goed in een team werken en bent zelfstandig;
  • Je bent dol op cijfers;
  • Je bent zorgvuldig en kunt nauwkeurig werken;
  • Je houdt van de duinen.

Waar kom je te werken?

Duinbehoud is een kleine ambitieuze natuurbeschermingsorganisatie met lef, waar natuur én de mens centraal staan. Vind je het leuk om je in te zetten voor de duinen, dan zien we graag je reactie tegemoet.

Stuur je reactie naar Kaja van Rhijn via kaja@duinbehoud.nl

Gerelateerde berichten

Zullen we dit jaar weer nesten vinden van de bontbekplevier? Dit vroegen de vier vrijwilligers zich af die dit jaar de nestelende vogels in de gaten gingen houden. Vorig jaar waren de eieren van een van de twee gevonden nesten uitgekomen en hadden de vogels bij de laatste waarneming twee bijna vliegvlugge jongen grootgebracht.
Iedereen kent de duinen: mooie, golvende zandheuvels langs de Nederlandse kust. Geologen noemen dit de ‘Jonge Duinen’. Dit betekent dat er ook ‘Oude Duinen’ zijn. Waar zijn die dan? Gelukkig zijn ze gemakkelijk te vinden.
Waddenschilder Janhendrik Dolsma: “Je ruikt de duinen, ziet de kleur en hoort de vogels”