Vrijwilligersvacature financieel medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare financieel medewerker. Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het archiveren van facturen, het klaarzetten van betalingen bij de bank, het invoeren van betalingen in het boekhoudprogramma, het invoeren van donaties in het donateurbestand en het (gezamenlijk) opstellen van het financieel jaarverslag. De tijdsbesteding die we van je verwachten is gemiddeld twee uur per week.

Wat zoeken wij en wat ga je doen?

  • Je kunt goed in een team werken en bent zelfstandig;
  • Je bent dol op cijfers;
  • Je bent zorgvuldig en kunt nauwkeurig werken;
  • Je houdt van de duinen.

Waar kom je te werken?

Duinbehoud is een kleine ambitieuze natuurbeschermingsorganisatie met lef, waar natuur én de mens centraal staan. Vind je het leuk om je in te zetten voor de duinen, dan zien we graag je reactie tegemoet.

Stuur je reactie naar Kaja van Rhijn via kaja@duinbehoud.nl

Gerelateerde berichten

Natuurorganisaties vragen minister Van der Wal om deze maand duidelijkheid te geven over de uitvoering van de natuurcompensatie voor Maasvlakte-II.
Iedereen houdt van bomen, ook wij bij Duinbehoud. Bomen zijn prachtig en goed voor het klimaat. Bossen vormen de leefomgeving voor veel vogels en andere diersoorten. Daarom willen we meer bomen in Nederland. En toch vinden we dat het voor sommige duingebieden en op bepaalde plekken soms beter is bos te kappen. Waarom?
Op de nieuwjaarsreceptie van de natuurorganisaties in Noord-Holland wordt traditiegetrouw ‘De Knoop’ uitgereikt.