Search
Close this search box.

Vrijwilligersvacature: Organisatorisch talent

Om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger met organisatorisch talent. Je helpt met het organiseren van bijeenkomsten, zoeken van geschikte vergaderlocaties, helpt met het organiseren van excursies en je vind het leuk om te helpen met adhoc werkzaamheden. De tijdsbesteding die we van je verwachten is gemiddeld twee uur per week.

Wat zoeken wij en wat ga je doen?

  • Je kunt goed in een team werken en bent zelfstandig;
  • Je bent praktisch ingesteld en houdt van aanpakken;
  • Je communiceert open en vriendelijk per telefoon en e-mail;
  • Je vind het leuk om excursies te organiseren;
  • Waar nodig help je met ad hoc klussen;
  • Je helpt met het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten.

Waar kom je te werken?

Duinbehoud is een kleine ambitieuze natuurbeschermingsorganisatie met lef, waar natuur én de mens centraal staan. Vind je het leuk om je in te zetten voor de duinen en wil je graag je deskundigheid delen, dan zien we graag je reactie tegemoet. Het werk kan uitgevoerd worden vanuit het kantoor in Leiden.

Stuur je reactie naar Kaja van Rhijn via kaja@duinbehoud.nl of (071) 514 37 19

Gerelateerde berichten

We stappen wat ongemakkelijk in de 4-wheel drive van duinconsulent en vogelwachter Marcel Fennis. Het voelt vreemd om het strand op te rijden met een dieselauto, maar het is voor de goede zaak!
De setting: Een tafel op het strand bij de vloedlijn met twee stoelen en een schemerlamp. Schrijfster Elizabeth van den Dries neemt plaats op de ene stoel. Nu maar afwachten wat er gebeurt.
Voor veel vogels breekt het broedseizoen aan, een stressvolle periode. Vogels zijn nu kwetsbaar, strandbroeders  – die hun eieren op onze stranden leggen  – zo mogelijk nog meer.