Stichting Duinbehoud zoekt een vrijwilliger voor het schrijven van persberichten. Heb je journalistieke ervaring en/of ervaring met het schrijven van persberichten op landelijk en lokaal niveau? Dan zoeken we jou. Als schrijver van persberichten maak je deel uit van het communicatieteam van Stichting Duinbehoud. Het communicatieteam bestaat uit een groep vrijwilligers en een projectcoördinator in vaste dienst. Het team ondersteunt de projectcoördinator met werkzaamheden voor o.a. de website, sociale media, nieuwsbrieven, persberichten en werkt samen met de redactie van het tijdschrift DUIN.

Wat ga je doen?

Aan de hand van input die je van duinconsulenten, het bestuur, de directeur of coördinator van Stichting Duinbehoud krijgt, schrijf je persberichten voor zowel lokale als landelijke media. Je kunt de onderwerpen zo beschrijven dat ze interessant zijn voor een brede doelgroep. Als schrijver van persberichten ben je flexibel en kun je inspringen zodra er iets nieuwswaardig gecommuniceerd moet worden.

Dit neem je mee

 Hart voor de natuur;
 Goede schrijver;
 Enthousiasme;
 Flexibel;
 Ervaring in de journalistiek en/of ervaring met het schrijven van persberichten.

Dit krijg je van ons

 Werk bij een betekenisvolle natuurorganisatie;
 Bevlogen en betrokken collega’s;
 Gratis 4x per jaar het tijdschrift DUIN bij je thuis.

Reageren doe je zo!

Stuur je email naar Kaja van Rhijn: kaja@duinbehoud.nl. Wij kijken met plezier uit naar jouw reactie.

Duinbehoud is een ambitieuze onafhankelijke natuurbeschermingsorganisatie met lef, waar natuur én de mens centraal staan. Vind je belangrijk om je in te zetten voor de duinen en het leven langs de Nederlandse kust? Wil je ons graag helpen met jouw expertise? Twijfel dan niet en reageer.