Search
Close this search box.

Word donateur

Duinbehoud is als organisatie afhankelijk is van (project)subsidies, sponsoren, donateurs en gulle gevers. Donateurs maken ons werk mogelijk.

Dankzij jouw bijdrage behouden we belangrijke kustnatuur, herstellen we waardevolle duinlandschappen en zetten we ons in voor duurzame beleving van de kust.

Wilt u Duinbehoud steunen en donateur worden, dan ontvangt u automatisch ons mooie kwartaalblad Duin. En als welkomstgeschenk ontvangt u het boekje Duinen Levend Landschap!

Geeft u liever een eenmalige gift, daar zijn we ook heel blij mee. Klik dan hier.

 
*Automatische incasso: Als nieuwe donateur van Stichting Duinbehoud kunt u na het invullen van uw gegevens in bijgaand formulier direct online betalen. Op deze wijze kunnen wij uw adresgegevens en bankgegevens controleren. Voor de jaren daarna geeft u toestemming voor een automatische incasso van het donatie bedrag. Dat scheelt administratiekosten en uw donatie komt volledig ten goede aan het werk van Stichting Duinbehoud. Een automatische incasso kunt u op elk moment stopzetten. Wilt u niet betalen met een automatische incasso, dan kunt u het vinkje uit zetten. Met vragen neem contact op via stichting@duinbehoud.nl