Word vrijwilliger

Kom in actie

Voor veel inwoners van de Randstad zijn wandelen en fietsen door de duinen of uitwaaien op het strand de normaalste zaak van de wereld. Het totaal aantal bezoeken aan de duinen van Noord- en Zuid-Holland wordt geschat op 12 miljoen per jaar. Vele honderdduizenden mensen gaan elk jaar een of meer keer de duinen in. En dan zijn de bezoekjes aan het strand of aan landgoederen in de oude duinen niet eens meegerekend. De duinen moeten wel goed beschermd en beheerd worden, want de druk op de duinen is groot. Helpt u mee uw favoriete duingebied te beschermen? 

Vindt u het leuk om in de duinen te werken? Of om op een andere manier voor onze mooie duinen aan de Nederlandse kust in te zetten? Word dan vrijwilliger bij Stichting Duinbehoud! Kom in actie voor de duinen, check onze vacatures.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de onderstaande vacatures bij Duinbehoud voor vrijwilligerswerk. Een open sollicitatie mag je sturen aan stichting@duinbehoud.nl

Voor het communicatieteam van Stichting Duinbehoud zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de artikelen en berichten plaatst op onze website, in de nieuwsbrief en op sociale media.
Om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, zodat we de donateurs, vrijwilligers en andere betrokken goed kunnen ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger.
Duinbehoud is voor de lokale gebieden op zoek naar een duinconsulent met een ecologische achtergrond. Op dit moment zijn er vacatures voor de duinen van Voorne en de duinen van Vlieland.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare financieel medewerker. De tijdsbesteding die we van je verwachten is gemiddeld twee tot vier uur per week.