Search
Close this search box.

Mogen de duinen 10 minuten van jouw tijd?

Duinen door Ronald van Wijk
Duinen door Ronald van Wijk

De enquête is inmiddels gesloten. Mocht je op de hoogte willen blijven van andere acties van Stichting Duinbehoud en ontwikkelingen in het duingebied, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Met de resultaten van de enquête gaat Stichting Duinbehoud aan de slag, zodat de natuur in de duinen nog beter kan worden beschermd en je op een duurzame manier van de duinen kunt blijven genieten.

Hartelijk dank.

Marc Jansen
Directeur Stichting Duinbehoud

Privacyverklaring

  1. Wat is het doel van deze enquête?

Via deze enquête wordt inzichtelijk gemaakt op welke manier de duinen belangrijk zijn voor betrokkenen bij de kust, meten hoe bekend Stichting Duinbehoud is onder deze doelgroep en welke andere natuurorganisaties bekend zijn onder hen.

  1. Wat gebeurd er met uw gegevens?

Uw gegevens worden anoniem verwerkt. Dit betekent dat de identiteit van respondenten door niemand achterhaald worden.

Mocht u uw e-mailadres op hebben gegeven in verband met de verloting van kwartaalblad DUIN en sets ansichtkaarten, dan wordt uw e-mailadres tijdelijk bewaard om contact met u op te kunnen nemen. Deze e-mailadressen worden niet gedeeld met derden. NB: Er zal alleen contact met u opgenomen worden over de enquête, en alleen indien u in aanmerking komt voor een DUIN en ansichtkaarten. Uw e-mailadres wordt nergens anders voor gebruikt. Na 2 maanden worden de e-mailadressen verwijderd. Wilt u dat uw e-mailadres eerder wordt verwijderd, dan kunt u contact opnemen met muriel@duinbehoud.nl

Gerelateerde berichten

De schone energie die in de toekomst op de Noordzee wordt opgewekt, moet ergens aan land komen. Dat gebeurt via enorme aanlandplekken, grote hoogspanningsstations en met nieuwe elektriciteitsroutes over land om de stroom in te passen in het energiesysteem.
Stichting Duinbehoud spreekt haar ongenoegen uit over de door gemeente Wassenaar gekozen procedure voor de plaatsing van het kunstwerk Jericho in het Natura 2000-gebied Meijendel.
De groene specht is een beetje geheimzinnige vogel. Hij is niet heel zeldzaam en opvallend gekleurd en toch zie je hem niet vaak. Maar horen kun je hem wel.