Search
Close this search box.

Op zaterdag 29 juni 2024 organiseert Stichting Duinbehoud -voor de vierde keer- de Dag van de Duinen

 

Deze speciale dag vragen wij weer extra aandacht voor de kwetsbaarheid van de duinen maar vieren we samen met jou ook de schoonheid van dit bijzondere natuurgebied! De duinen zijn van groot belang als leefgebied van veel bijzondere en zeldzame planten en dieren. Maar de duinen zijn ook een unieke plek waar je kunt genieten van de rust en ruimte. Dit willen we graag zo houden!

Let op: De Dag van de Duinen en de excursies organiseren we op zaterdag 29 juni 2024. De informatieve bijeenkomst is op vrijdag 28 juni 2024.

Ga mee op excursie

Je gaat op pad met een duinconsulent en ontdekt tijdens je wandeling allerlei bijzondere planten en dieren in de duinen. Dit wordt zeker weten een leerzame en leuke ervaring! De excursies zijn ook nog gratis. Dus snel aanmelden!

Doe mee en maak de mooiste foto

Je hoeft geen ervaren natuurfotograaf te zijn,  iedereen mag meedoen aan deze fotowedstrijd. Doe  mee en win een leuke prijs! Misschien komt je foto dan wel groot in ons tijdschrift Duin te staan! Dit is je kans, ook als je een amateur fotograaf bent.

Denk mee tijdens de informatieve bijeenkomst

Dit wordt een informatieve ochtend over de duinen, waarin we samen met verschillende experts inzoomen op de kansen en uitdagingen van de klimaatverandering. Meld je snel en voor 28 juni 2024 aan, want er is een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar. Welke experts we uitnodigen laten we op een later tijdstip via deze website weten. De locatie is de Pier in Scheveningen.

Help mee en steun Duinbehoud

Vind je het belangrijk dat onze unieke duinen in Nederland behouden blijfven, voor nu en de generaties na ons? Steun dan de missie van Duinbehoud met een eenmalige gift of word donateur. Al voor een klein bedrag per jaar help je mee om de duinen te beschermen. Je ontvangt gratis het kleurrijke kwartaalmagazine DUIN bij je thuis. Via onze gratis  maandelijkse nieuwsbrief DuinTopics houden we je op de hoogte van de actuele nieuwsberichten over alles wat er leeft langs de kust.